Oslo hotell 
Hotell Oslo
I Oslo finns det gott om fina hotell. De flesta hotellen håller hög standard och kan erbjuda dig det mesta. Man skulle kunna tro att det är dyrt att bo på hotell i Oslo om man ser hur dyrt det mesta är. Men faktum är att ett hotellrum kostar något under genomsnittet i huvudstäder. Skall du åka till Oslo under högsäsäsong är det bra om du är ute i god tid. Hotellen i Oslo har hög bekäggning men det byggs hela tiden nya både centralt i Oslo men även kring flygplatsen. Använd gärna vår sökmotor för att hitta ditt hotell.

Innan du bokar är det bra om du har kollat exakt var hotellet ligger om du skall besöka några specifika ställen i staden. Så att du inte hamnar helt fel. Väljer du ett hotell som ligger lite utanför staden så är det viktigt att du kollar så att det går buss, tåg eller spårvagn om du nu inte har med dig egen bil. Parkeringsmöjligheter vid hotellet är en annan aspekt som är bra att ha kollat upp innan man bokar, om du nu kör bil.

Många av hotellen har ett rabattsystem som innebär att man oftast får billigare pris om man bokar på sommaren eller på helgen. Så har du möjlighet att bestämma dag själv och vill spara några kronor så missa inte detta.

Som regel så ingår alltid frukostbuffé i priset på hotellrummet. På frukostbuffén serveras det mycket fisk i form av ansjovis, sill och även rökt lax. Utöver detta brukar det finnas de vanliga frukosttillbehören som bröd, pålägg, ägg, kaffe, te osv.

Boka hotell i Oslo nedan:


annons4
Nyheter och evenemang i Oslo

 

John Carew Arena byggs?

John´s moderklubb Lørenskog IF planerar att bygga en arena i Oslo´s utkant för cirka 160 miljoner kronor. Inte illa för en divison 2 klubb.

 

 

  130 människor greps vid Gazademonstrationer i Oslo

Det blev en stökig lördag i Oslo när det demonstrerades mot kriget i Gaza. Runt om i värdlen har liknande demonstrationer ägt rum

 

 Catalina Apartment Hotel

Catalina Apartment Hotel

I en av Oslos bästa stadsdelar hittar du detta splitternya hotell med fullt utrustade lägenheter av hög standard och bekväma gästrum till rimliga priser. På Catalina Apartment Hotel bor du i ett centralt, men ändå tyst och idylliskt bostadsområde med nära till goda kommunikationer.
Thon Hotel Oslo Panorama
 
Hotellet har en spektakulär utsikt över den vackra Oslofjorden, ligger perfekt beläget för att kunna dra fördel av Oslos urbana kultur och underhållning.
Thon Hotel Spectrum Thon Hotel Spectrum

This budget style hotel only charges for accommodation. A breakfast buffet is available each morning at an additional cost. Due to the central location there are plenty of restaurants in the surrounding areas, so venturing out for dinner is easy.
Thon Hotel Oslo Airport Thon Hotel Oslo Airport
Quality Hotel 33 Quality Hotel 33
Scandic Oslo Kna Scandic Oslo Kna
Thon Hotel Stefan Thon Hotel Stefan
Clarion Hotel Oslo Airport Clarion Hotel Oslo Airport
Rica Holberg Hotel RICA HOLBERG HOTEL
Rica Oslo Hotel Rica Oslo Hotel
Radisson SAS Plaza Hotel Radisson SAS Plaza Hotel
Best Western Karl Johan Hotel Best Western Karl Johan Hotel
Ett av Oslos finaste hotell som finns centralt belägen på Karl Johans gata
annons t